Solskinnshistorier:

Vi HAR MØTT HVERANDRE PÅ HAPPY PANCAKE!

At kjærlighet ikke skal koste penger vet vi allerede på Happy Pancake. Her kan du lese hilsener og fortellinger fra medlemmer som kan bekrefte at dette stemmer!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Takk happypancake for at dere finnes!

Det var i august 2011 at vi fikk øynene opp for hverandre. Jeg gikk inn på Andreas sin profil og ble straks nysjerrig, så jeg sende avgårde en flørt for å se om der var gjensidig interesse. Neste dag jeg logget meg inn, hadde jeg fått en e-post tilbake fra ham.

Vi mailet hverandre og senere ble det kontakt på telefon. Det tok ikke lang tid før vi bestemte oss for å treffes! Det føltes litt som skjebnen da jeg ellers er veldig sjenert og det var veldig ulikt meg å ta steget å treffe en fremmed på denne måten.

Vi merkte begge at det var noe spesielt oss imellom! Det klikket ganske enkelt og vi ble et par veldig fort. For fort har det gått og vi har fått oppleve veldig mye sammen. Den 27/3 2012 tok vi en graviditetstest som var positivt og jeg fikk vite jeg var gravid i den niende uken. Den 5/11 skulle vi bli foreldre for første gang. Andreas flyttet inn i min ett-roms leilighet den 1/5 2012. Tiden har gått så fort og vi er så lykkelige!

Vår lille datter fikk navnet Wilma når hun kom til verden og er nå snart 4 måneder gammel. Vi vil takke dere for at vi fikk sjansen for å treffe hverandre. Jeg trodde aldri jeg skulle treffe min store kjærlighet på denne måten, men se så bra det gikk.

Hilsen
Magdalena, Andreas og Wilma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det var først mest en morsom greie å bli medlem på Happy Pancake for meg og tre av mine venner. Jeg hadde nemlig allerede booket fly og greier for å reise til USA som au pair 1 år. Jeg trodde ikke akkurat på internettkjærlighet og syntes det var litt teit… men tenk så feil jeg kunne ta! Jeg ble medlem i mars, og noen dager senere så jeg profilbildet til en mann som var i Australia og jobbet. Jeg syntes han var skikkelig kjekk på profilbildet og han virket akkurat like eventyrlig som jeg! Jeg skrev, først litt uskyldig og søtt, men etter noen uker følte jeg meg dødsforelska i den her mannen allerede før jeg hadde truffet ham!

Vi smset og begynte å snakke i telefonen, vet ikke hvor mye penger vi brukte på telefonsamtaler før han kom hjem den 7 juni og vi avtalte en date i Göteborg og to hotellnetter (veeeeldig risikabelt!). Ville knapt hoppe av toget, jeg trodde jeg skulle spy av nervøsitet, funderte til og med på om jeg skulle sitte igjen på toget og dra tilbake! Haha. Men gud, det hadde jeg angret! Han viste seg å være min store kjærlighet! Det ble en fantastisk sommer, men det store problemet var USA som jeg dro til i august vi hadde alle odds mot oss, mange tårer, men jeg var nødt til å dra, det hadde vært min drøm så lenge! Jeg kom hjem igjen etter to måneder siden jeg gråt konstant hver dag og savnet min fantastiske mann så mye! Jeg kom hjem og flyttet rett til min store kjærlighet Örebro og nå har vi vært samboere i 3-4 måneder og skal ut på vår første reise nå i februar. Hvem kunne trodd at en liten mail skulle slutte med at jeg flyttet til Ørebro? Han er det mest omtenksomme og fantastiske menneske jeg noensinne ha møtt!

 

Jeg takker den glade pannekaken for at jeg fant mitt livs kjærlighet!

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hei Happy Pancake!

En dag i mars fant jeg Alexanders presentasjon og bestemte meg for å sende en flørt i hans retning. Dagen etterpå hadde han svart. Mailene ble mange og i begynnelsen av april traff vi hverandre. Alexander hadde fått tak i billetter til et skianlegg og ville gjerne dra dit med meg. Allerede da klikket vi!

De første gangene vi traff hverandre var ganske stille, vi var veldig nervøse begge to, men når isen smeltet møttes vi mer og mer.

I dag er vi forlovet og bor sammen og pusser opp en nærliggende leilighet som skal bli vårt framtidige hjem.

//Alexandra & Alexander

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jo, jeg var 21 år gammel, med en datter på tre og bodde hjemme hos min mamma. Jeg hadde besøk av en venn fra Stockholm, og på ettermiddagen kom det inn et stort skip til Visby havn, det største som noensinne har vært der.

Dette var sommeren 1974, og det var varmt og herlig ute, så vi bestemte oss for å gå ned til havnen den kvelden, for det var jo så mange stilige sjømenn overalt…

Når vi satt der på en benk kom det fram noen sjømenn til oss, vi hadde det veldig hyggelig. To av oss ble gående rundt resten av kvelden. Sjømennene lå i land i fire dager og vi var sammen hver dag. Det var så hyggelig. Mannen jeg traff begynte å skrive brev til meg og vi holdt kontakten i mange år. Men siden han var sjømann var han mye ute på havet, så vi mistet kontakten og traff hverandre aldri igjen.

Årene gikk, men i september i fjor gikk jeg inn på Happy Pancake, og der så jeg en mann som lignet på ham jeg traff sommeren -74. Jeg var nødt til å skrive til ham og spørre om han het si og så og var derfra. Og jeg fikk det svaret jeg trodde! Det var ham og vi ble så glade. Han kom til Visby i fjor og dro aldri mer tilbake til Skåne. Vi flyttet sammen og nå bor vi her i Anderstorp. Og dette med nettdating, ja det er kjempebra!

Takk for dette

Shirley og Pelle

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hei!

Uten dere hadde jeg aldri funnet elsklingen min, jeg trodde aldri det skulle finnes noen for meg! Jeg merket meg denne mannens presentasjon fordi han var så ærlig og hadde samme interesser som meg!

Vi møtes noen ganger, men jeg glemmer aldri første gangen. Vi satt på en café og snakket om hvor fint det var at vi hadde fått kontakt. Oj, oj, oj, så utrolig nervøs jeg var, men i dag vet jeg har han er den beste mannen på jorden. 

Vi mailer og ringer hverandre så godt som hver dag! Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv!

Takk Happy Pancake for at dere finnes!

Annica

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Har dere truffet hverandre på Happy Pancake og vil dele din historie?

Vi tar gjerne imot din fortelling og publiserer den på vår nettside. Vil du bare sende en kort hilsen, så går det også fint. Send en e-post til info@happypancake.com.

Følgende er ting du gjerne må ha med i din historie:

  • Hvordan gikk det når dere tok kontakt med hverandre på Happy Pancake?
  • Hva var det som gjorde at dere ble oppmerksom på hverandres profiler?
  • Når og hvordan traff dere hverandre for første gang og når sa det «klikk»?
  • Hvordan er deres forhold nå?

Om dere ønsker å være anonyme eller ikke velger dere selvsagt selv. Send gjerne med et bilde om dere ønsker dette.