Hvordan fungerer Happy Pancake?:

Hvordan fungerer Happy Pancake?

Selv om vi er gratis betyr ikke det at vi mangler tillleggstjenester. Vi vil være en bra datingside med alle tjenestene du forventer deg.

- du kan presentere deg med tekst og bilde. I tillegg til å fylle ut grunnleggende detaljert fakta om deg selv kan du legge ut et profilbilde og skrive en egen presentasjonstekst. Alle medlemmer har også et eget fotoalbum.

- På Happy Pancake kan du søke etter medlemmer på mange ulike måter . I tillegg til Enkelt og Avansert søk på egenskaper kan du søke etter brukernavn eller nye medlemmer. Vi har også en matchingsfunksjon som viser hvor bra du passer med et visst medlem. Beskriv ”drømmepartneren” din og så finner vi de beste matchene automatisk!

- Vi har en detaljert statistikkfunksjon som hjelper deg å holde oversikt over kontaktene dine. Du kan legge til folk som favoritter, blokkere de eller skrive personlige notater om dem. En detaljert besøksliste finnes selvfølgelig.

- og så klart har vi et internt mailsystem som gjør det mulig for deg å kontakte andre medlemmer. Eller send en flørt om du heller vil det.

Men vent nå litt...

...kan en datingside være gratis og trygg?

Vi vil ikke jekke på sikkerhet, tross at vi er gratis. Vi gransker alle bilder og presentasjoner som legges opp på siden og du kan anmelde medlemmer du ikke synes passer på Happy Pancake, eller bare blokkere de så du ikke blir kontaktet mer av dem.

…hvorfor er dere gratis da? Er det en baktanke med Happy Pancake?

Nei, overhodet ikke. Tanken med Happy Pancake er rett og slett å la vanlig bannerreklame finansiere tjenesten i stedet for å ta avgift fra medlemmer. Det eneste vi ønsker er at dere tåler litt reklame samtidig som dere dater. (dere får gjerne støtte oss med å klikke på en banner nå og da og om dere vil.)

Som du ser så er det ikke mye å tvile på, ikke sant? Så, en gang til, velkommen til Happy Pancake!