Finn rett partner:

Datingtips – Slik finner du rett partner

Å date på nettet er en egen verden. Hvis du er nybegynner kan det være lurt å tenke litt på hvordan du skal bygge profilen din, hvilke bilder du skal velge, hvordan du beskriver deg selv og hvordan du tar kontakt med folk du synes virker interessante.

Det finnes noen fallgroper – ting som fungerer dårligere på datingsider – og andre ting som kan gjøre det mer vellykket.

Her går vi igjennom noen datingtips. Les de og ta til deg informasjonen, men husk, synes du ikke tipsene fungerer for deg, så hopp over dem. Til slutt handler det om å møte noen du klikker med for den du er.

For mer informasjon om et spesielt område kan du klikke videre på artikkelen.

Ni artikler med bra datingtips 

Hva er nettdating: Hvis du er nybegynner kan det være lurt å vite noe om konseptet – fakta om hvordan det fungerer. Her ser vi på hva nettdating er og hvordan det har utviklet seg til å bli en av de vanligste måtene å møte en partner på.

Finn singler i verdens mest singeltette land: Det sies at Norge er landet med flest singler i verden. Er dette selvvalgt eller drømmer mange seg bort fra singellivet? Hva gjør de da?

Vett og etikett for nettdating: Som i alle andre sammenhenger finnes det saker man gjør og saker man ikke gjør. Hvor mange får du treffe samtidig og hva gjør du om du føler en relasjon ikke kommer noen vei?

Slik utformer du en kontaktannonse på nettet: Nettdating er egentlig en interaktiv kontaktannonse. Men hvordan kan du beskrive deg best for å være rettferdig mot deg selv og gjøre andre interesserte?

Hvilke bilder skal du velge: Nettdating bygger mye på bildene. Du kan se med en gang hvordan personen du vil kontakte ser ut og han eller hun kan se deg. Hva gjør du for å velge et bra bilde?

Skal man leke sosial detektiv: I dag kan man finne mye informasjon om folk på internett. Kanskje de har Facebook – eller Twitter, Instagram etc. Hvor mye skal du snoke rundt etter de du vil kontakte og hva skal du gjøre med dine egne profiler?

Hvordan tar man kontakt første gangen: Den første kontakten med noen på en datingside er viktig. Hva skal du gjøre for å ikke virke innpåsliten, men likevel vise at du er seriøst interessert?

Hva gjør man på den første virkelige daten: Når dere har kommet dit at dere vil ses på ordentlig blir det skikkelig spennende! Hva skal dere gjøre på den første daten? Hvor skal dere ses? Hva gjør du for å skape en bra første date der dere kan bli kjent under avslappende former?

Hvorfor velge Happy Pancake: Hva skiller Happy Pancake fra andre datingsider på internett? Hva er fordelene med oss?